за нас

event


Шопинг център Хали е емблематично място за пловдивчани. Строителството на халите се извършва по проект на софийските архитекти Елена Варакаджиева и Генчо Скордев. Халите отварят врати през 1935 г. и се превръщат във важен търговски обект в центъра на Пловдив и красив щрих от неговата архитектура, на Главната улица в непосредствена близост до римски стадион. Днес Халите са архитектурен паметник на културата.

От 2001 г. са собственост на българско акционерно дружество, а от 2002 година, реконструирани и напълно обновени, съчетаващи модерното с традицията, Халите функционират като търговски център вече десет години.

В шопинг центъра се намират 130 търговски обекта, разположени на четири нива. Тук може да намерите български и чуждестранни фирми за дамска, мъжка и детска мода, обувки, кожени облекла и аксесоари, козметика, сувенири и подаръци, хипермаркет Билла, кафе-бар, сладкарница, детски център.

Освен, че е в центъра на Пловдив, Хали център предоставя на клиентите си разнообразен микс от стоки и услуги, съчетава удобството с уюта и неповторима атмосфера, носеща духа на Пловдив, превръща пазаруването в истинско удоволствие. Насладете се!