Септември 2017всички събития

event

Спечели спа релакс за двама в комплекс за винен и спа туризъм Старосел!

Пазарувай, участвай в томболата и може да спечелиш спа релакс за двама в комплекс за винен и спа туризъм Старосел !

Всеки клиент направил покупка на стойност 20 лева, в който и да е от търговските обекти в Халите, в периода от 4-ти до 24-ти септември, може да участва в томболата. Талоните за участие се получават в търговските обекти в Шопинг център Хали.

Томболата ще се тегли на 25 септември. Печелившият ще бъде уведомен по телефона и името му ще бъде публикувано във фейсбук страницата на Шопинг център Хали.

Наградата включва: Две нощувки за двама в студио в Апарт хотел „Старосел“ (делнични дни), закуска в ресторант «Старосел»; винен тур; достъп до СПА центъра: джакузи с минерална вода, парни бани, сауни; закрит минерален басейн; открит басейн; паркинг; интернет;

Условията за участие може да прочетете тук.


Комплекс за винен и СПА туризъм „СТАРОСЕЛ“ с дъх на Вино, Жени и Война!
Винарска изба с дестилерия, дегустационна зала, хотелска част, 2 ресторанта, пиано бар, лоби бар, спа-център, минерални басейни, 4 конферентни зали, игрище за мини-голф и Зоопарк отворен тип.


Комплекс за винен и Спа туризъм
Комплексът за винен и СПА туризъм „СТАРОСЕЛ“ е разположен под южните склонове на същинска Средна гора, в подножието на историческия хълм край село Старосел, където през 2000 година беше открит най-големия тракийски царски култов център. Комплексът се намира на по-малко от 1 час път от Пловдив и 2 часа път от София, на 20 км от Хисаря и 40 км от Панагюрище. „Старосел“ предлага на гостите си невероятна гледка, всепризната кухня, впечатляващи вина-медалисти и неповторимо усещане за тишина, уют и спокойствие. Гостите на комплекса ще се насладят на уникални терапии с вино и минерална вода сред неповторимия интериор на Спа центъра на комплекса. В центъра на комплекса се намира Винарска Изба «Старосел». Благодарение на всички тези удобства, комплексът е подходящо място както за романтичен уикенд или семейна ваканция, така и за конферентен туризъм от високо ниво.

gallery
gallery
gallery