Спа за двама в Старосел

Спечели спа релакс за двама в комплекс за винен и спа туризъм Старосел


Пазарувай, участвай в томболата и може да спечелиш спа релакс за двама в комплекс за винен и спа туризъм „Старосел"!


Всеки клиент, направил покупка на стойност 30 лева или повече, в който и да е от търговските обекти в Халите в периода от 22-ри май до 30-ти юни, може да участва в томболата. Талоните за участие се получават намясто в търговските обекти. Томболата ще се тегли на 1-ви юли, затова побързай! Ние ще се свържем с печелившия по телефона, а името му ще бъде публикувано и на страницата на шопинг център Хали във Фейсбук. Условията за участие може да прочетеш накрая на статията.


Комплексът за винен и спа туризъм „Старосел" е разположен под южните склонове на Същинска Средна гора, в подножието на историческия хълм край едноименното село, където през 2000 година бе открит най-големия тракийски царски култов център. Комплексът се намира на по-малко от 1 час път с автомобил от Пловдив и на 2 часа път от София, на 20 км от Хисаря и на 40 км от Панагюрище. „Старосел" предлага на гостите си невероятна гледка, всепризната кухня, впечатляващи вина-медалисти от прословутата винарска изба и неповторимо усещане за тишина, уют и спокойствие. Любителите на спа процедурите могат да се насладят на уникални терапии с вино и минерална вода сред неповторимия интериор на спа центъра. Благодарение на всички тези удобства, комплексът е подходящо място както за романтичен уикенд или семейна ваканция, така и за конферентен туризъм от високо ниво.


УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА


 1. В томболата има право да участва всяко физическо лице, навършило 18 години, което живее или временно пребивава на територията на Република България.

 2. Всеки Участник може да получи, попълни и участва с повече от един талон.

 3. За да получи талон за участие, всеки желаещ трябва да направи покупка в който и да е търговски обект в шопинг център Хали на минимална стойност 30 (тридесет) лв. Талони се получават от търговските обекти на Хали-Пловдив, в които са направени покупките. Ако покупката, реализирана в един обект, е на стойност по-голяма от 30 лв., клиентът има право да получи по 1 талон за всеки 30 лв. от стойността на покупката си в този обект /пример: покупка на стойност 65 лв. от магазин Х носи на клиента 2 талона/.

 4. Не се допуска събиране на стойността на извършените покупки от различни търговски обекти в рамките на един и същи ден. Например 25 лв. от магазин Х и 40 лв. от магазин У носят 0 талон от магазин Х и 1 талон от магазин У. Не се допуска събиране на стойността на извършените покупки от различни търговски обекти или от един и същ търговски обект, но в различни дни в рамките на срока на Промоцията.

 5. Всяко лице, което желае и има право да участва в Промоцията, трябва да попълни трите си имена и телефонен номер в талона за участие, след което да пусне попълнен талон за участие в урната, предназначена за събиране на талоните, позиционирана в централното фоайе на шопинг център Хали.

 6. Печелившият Участник в Промоцията ще бъде определен на 01.07.2019 г. на случаен принцип, чрез теглене на жребий.

 7. Наградата ще се даде на Участник, който има право да участва в Промоцията, бил е обявен за печеливш съгласно Правилата на Промоцията, явил се е на мястото и е представил валиден документ за самоличност, както и касова бележка, удостоверяваща правото за участие в томболата.
 • Дата май 2019
 • Място Старосел
 • Представител Комплекс Старосел
 • Валидност 30-ти юни