Бутилка вино за деня на любовта

Спечели бутилка червено вино и направи Свети Валентин още по-хубав!

На 14-ти февруари Шопинг Център Хали ще изненада клиентите си с бутилка вино. Всеки клиент направил покупка на стойност над 20 лева, може да получи скреч карта от нашия промоутър, позициониран в централното фоайе. 

Скреч картите се получават срещу представяне на касова бележка за направена покупка на 14 февруари. Срещу една касова бележка на стойност над 20 лева се получава една скреч карта. Наградата е бутилка вино, осигурена от Винарска изба „Пълдин“ гр. Перущица .Наградата се получава веднага.


Винарска изба „Пълдин” АД гр.Перущица е стара изба с богата традиция.Произвежданата продукция от Винарска изба „Пълдин” АД е добре приета на българския и външния пазар. Освен традиционно добре познатите вина от серията Резерва, включваща сортовете Мавруд, Мерло и Каберне Совиньон, добър прием намират и вината от сериите Пълдин и Боттие, и серията Купажни вина – Каберне Совиньон & Мавруд и Мерло & Мавруд. От белите вина предпочитани са Шардоне и Мускат. Повече за продуктите на винарската изба на www.pulden.com

  • Дата февруари 2018
  • Място Пловдив
  • Представител Винарска изба „Пълдин” АД
  • Валидност 14ти февруари 2018