Почивка за двама в спа хотел Холидей

Спечели почивка за двама в спа хотел Холидей, гр. Велинград!

Пазарувай и участвай томболата ! Спечели почивка за двама в спа хотел Холидей гр. Велинград ! Всеки клиент пазарувал от 9-ти юли до 5 -ти август и направил покупка на стойност 20 лева, получава талон за участие в томболата. 

Талоните за участие ще се получават в търговските обекти в Шопинг център Хали, в които са направени покупките. Пълните условия на кампанията може да прочетете по-долу.


Томболата ще се тегли на 6-ти август 2018 г. Печелившият ще бъде уведомен по телефона и името му ще бъде публикувано в страницата на Шопинг център Хали.


Хотел Holiday - SPA and Wellness е комфортен и модерен хотел, разположен в сърцето на Спа столицата на Балканите - Велинград. Наблизо се намира езерото Клептуза - най-големият карстов извор в България.Хотелът е истински рай за туристите, които искат за своята заслужена почивка най - доброто - безупречен комфорт, елегантно обзавеждане, много удобства и професионална грижа от страна на персонала за безпроблемен престой. Подходящо място както за ваканционни почивки и отдих, така и за провеждане на конгресни прояви, семинари, конферентни и бизнес срещи www.spahotelholiday.com

Пълните условия на кампанията:

1. В томболата има право да участва всяко физическо лице, навършило 18 години, което живее или временно пребивава на територията на Република България, с изключение на служителите на Интертед АД , собствениците и служителите в търговските обекти, разположени на територията на Шопинг Център Хали. 

2. Всеки Участник може да получи, попълни и участва с повече от един талон. 

3. За да получи талон за участие , всеки желаещ трябва да направи покупка, от който и да е търговски обект в Шопинг Център Хали на минимална стойност 20 (двайсет) лв. Талони се получават от търговските обекти на Шопинг Център Хали , в който е направена покупката. Ако покупката, реализирана в един обект, е на стойност по-голяма от 20 лв., клиентът има право да получи по 1 талон за всеки 20 лв. от стойността на покупката си в този обект /пример: покупка на стойност 47 лв. от магазин Х носи на клиента 2 талона/. 

4. Не се допуска събиране на стойността на извършените покупки от различни търговски обекти в рамките на един и същи ден . Примерно 42 лв. от магазин Х и 35 лв. от магазин У носят - 2 талона от магазин Х и 2 талона от магазин У. Не се допуска събиране на стойността на извършените покупки от различни търговски обекти или от един и същ търговски обект, но в различни дни в рамките на срока на Промоцията. 

5. Всяко лице, което желае и има право да участва в Промоцията, трябва да попълни трите си имена и телефонен номер в талона за участие, след което да пусне попълнен талон за участие в урната, предназначена за събиране на талоните, позиционирана в централното фоайе на Шопинг център Хали. 

6. Печелившият Участник в Промоцията ще бъде определен на 06.8.2018 г. на случаен принцип, чрез теглене на жребий. 

7. Наградата ще се дава на Участник, който има право да участват в Промоцията, бил е обявен за печеливш съгласно Правилата на Промоцията, явил се на мястото и представя валиден документ за самоличност и касова /и бележка/и удостоверяваща правото на участие в томболата.

  • Дата юли 2018
  • Място Велинград
  • Представител Спа хотел Холидей
  • Валидност 5ти Август 2018