Уикенд за двама в комплекс Аква Терми

Спечели уикенд за двама в комплекс Аква Терми - Красново!

Пазарувай и участвай томболата! Спечели уикенд за двама в комплекс Аква Терми – Красново! Всеки клиент пазарувал от 4-ти до 28 -ми юни и направил покупка на стойност 20 лева, получава талон за участие в томболата. 

Талоните за участие ще се получават в търговските обекти в Шопинг център Хали, в които са направени покупките. Пълните условия на кампанията може да прочетете по-долу. Томболата ще се тегли на 29-ти юни 2018 г.


Комплекс Аква Терми – Красново , място за отдих изпълнено със спокойствието на района, лечебната сила на минералната вода и свежестта на планината. Подходящо място за медитация и йога и постигане на хармония, намаляване на стреса и безпокойството. Комплексът разполага с 10 напълно обзаведени апартамента разположени във вила на 1-ви или 2-ри етаж в непосредствена близост до СПА центъра, ресторанта, басейните и парка. Басейновият комплекс включва 3 топли басейна, хидромасажно джакузи, басейн с водно масажиращи кресла и 25 метров басейн за плуване.


Басейните се захранват директно с минерална вода и предлагат комбинация от различни температури и водни терапии. В комплекс Аква Терми се предлага уникалната процедура , базирана на терапия в солна пещера. Стените от естествени каменни солни блокове оптимизират условията на температура и влажност и създават среда на висока бактериална чистота. Основният терапевтичен ефект е насищането на въздуха с йонизирана морска сол ,образувана в халокамера.Престоят в солната пещера между 30 и 40 минути оказва профилактичен ефект върху следните здравословни проблеми - астма, белодробни и кожни заболявания, хроничен бронхит, кожни алергии, дерматити. Повече за комплекса и услугите предлагани в него на www.akuatermi.com

Пълните условия:

1. В томболата има право да участва всяко физическо лице, навършило 18 години, което живее или временно пребивава на територията на Република България, с изключение на служителите на Интертед АД , собствениците и служителите в търговските обекти, разположени на територията на Шопинг Център Хали. 

2. Всеки Участник може да получи, попълни и участва с повече от един талон. 

3. За да получи талон за участие , всеки желаещ трябва да направи покупка, от който и да е търговски обект в Шопинг Център Хали на минимална стойност 20 (двайсет) лв. Талони се получават от търговските обекти на Шопинг Център Хали , в който е направена покупката. Ако покупката, реализирана в един обект, е на стойност по-голяма от 20 лв., клиентът има право да получи по 1 талон за всеки 20 лв. от стойността на покупката си в този обект /пример: покупка на стойност 47 лв. от магазин Х носи на клиента 2 талона/. 

4. Не се допуска събиране на стойността на извършените покупки от различни търговски обекти в рамките на един и същи ден . Примерно 42 лв. от магазин Х и 35 лв. от магазин У носят - 2 талона от магазин Х и 2 талона от магазин У. Не се допуска събиране на стойността на извършените покупки от различни търговски обекти или от един и същ търговски обект, но в различни дни в рамките на срока на Промоцията. 

5. Всяко лице, което желае и има право да участва в Промоцията, трябва да попълни трите си имена и телефонен номер в талона за участие, след което да пусне попълнен талон за участие в урната, предназначена за събиране на талоните, позиционирана в централното фоайе на Шопинг център Хали. 

6. Печелившият Участник в Промоцията ще бъде определен на 29.6.2018 г. на случаен принцип, чрез теглене на жребий. 

7. Наградата ще се дава на Участник, който има право да участват в Промоцията, бил е обявен за печеливш съгласно Правилата на Промоцията, явил се на мястото и представя валиден документ за самоличност и касова /и бележка/и удостоверяваща правото на участие в томболата.

  • Дата юни 2018
  • Място Хисар
  • Представител Комплекс Аква Терми
  • Валидност 28ми Юни 2018